ABZ-Anloo HorecaEvenTT

 

Horeca EvenTT - 11, 12 en 13 februari 2019

Van maandag 11 tot en met woensdag 13 februari 2019 vind de HorecaEvenTT plaats.

HorecaEvenTT is een jaarlijks terugkerende vakbeurs en heeft een vaste positie op de nationale horecabeursagenda. Voor u als deelnemer is dit een uitgelezen kans om uw product, dienst en bedrijf onder de aandacht te brengen. In drie dagen tijd komt u in een persoonlijke en professionele omgeving in contact met zowel bestaande als potentiƫle relaties. HorecaEvenTT vindt plaats in de TT Hall Assen. Dit evenementencomplex ligt pal naast het TT circuit en is goed te bereiken vanaf de A28 met een 4-baansweg tot aan de voordeur. En wat dacht u van de 6000 parkeerplaatsen waarover de TT Hall beschikt?

Drie dagen lang staat HorecaEvenTT in het teken van inspireren, motiveren, experimenteren. Drie dagen een informele sfeer waarin onze standhouders hun nieuwste, maar ook bestaande producten presenteren. U nieuwe trends op wijngebied op het wijnplein kunt verwachten, en prachtige producten van eigen bodem op het streekproductenplein. Leermeesterdagen, baristawedstrijden en natuurlijk FoodYard met bijzondere kooksessies. Voor onze bezoekers valt er dus meer dan genoeg te zien en te beleven. Dan nog EvenTT Culinair met zijn team van vakmensen, nog altijd een grote inspiratiebron niet alleen voor ons, maar ook voor de komende generaties jonge koks, gastheren en gastvrouwen. EvenTT Culinair is bijzonder vanwege zijn prachtige wedstrijden, waaronder onze grote trots "de Wynand Vogel Bokaal". Genoeg te beleven dus tijdens HorecaEvenTT!

Bestel nu uw kaarten!

Via ABZ-Anloo heeft u nu de mogelijk om kaarten te bestellen.
Ga hiervoor naar https://brs.horecaeventt.nl/visitors/register
Als u uw mail invult krijgt u via uw mail een link waarin u zich kan registreren voor de beurs.                                          Registratiekaart-code: hettabz19
Wij hopen u te zien bij HorecaEvenTT 2019